14.10.2016

Ekim Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı DEÜ İlahiyat Fakültesi'nde yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi için, İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 13 Ekim 2016 Perşembe günü DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'nın ev sahipliğinde İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığında ilçe müftüleri aylık mutat toplantısı yapıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri ele alındı. Kurumlararası işbirliği protokol taslağının da görüşüldüğü toplantının öğleden sonraki kısmında ilçe müftülerinin yanı sıra DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hakkı Şah Yadsıman, Din Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Himmet Konur, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bülent Çelikel, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tahir Dayhan ve Öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu ve Yrd. Doç. Dr. Şükrü Keyifli de hazır bulundu. İki kurum arasındaki işbirliği imkanlarının birlikte gözden geçirildiği oturumda söz alan katılımcılar, bazı tecrübelerini paylaşarak beklentilerini ve temennilerini dile getirdiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.