09.11.2016

Kasım Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Bayındır'da yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için, İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 08 Kasım 2016 Salı günü Bayındır İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde ilçe müftüleri aylık mutat toplantısı yapıldı.

Torbalı İlçe Müftüsü Semih Keskin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile saat 10:00 ’da başlayan toplantı, Bayındır İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın ve Bayındır İlçe Kaymakamı Sayın Barbaros Baran’ın selamlama konuşmalarının ardından İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2017 Yılı Eylem Planı, Umre Organizasyonu, Baz istasyonu bulunan camiler, Kur’an Kursları ve din hizmetlerine yönelik çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantı katılımcıların duygu, düşünce ve temennilerini dile getirmelerinin ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.