17.07.2018

Din İstismarı İle Mücadele Programı...

Diyanet İşleri Başkanlığımızın dini, milli ve manevi değerlerimizi istismar eden FETÖ, DEAŞ vb. örgütlere karşı Kur’an ve Sünnete dayalı sahih dini bilgi ve toplumu aydınlatma ve din istismarına karşı milletimizi bilinçlendirmek amacıyla başlattığı “Din İstismarı İle Mücadele Programı” kapsamında İzmir’de Din Görevlilerine yönelik seminerler verildi. İzmir İl Müftülüğü ev sahipliğinde Karabağlar Halkeğitim Merkezi Konferans Salonunda başlayan programda söz alan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen, İslam’ın önündeki iki büyük sıkıntının terör örgütleri FETÖ ve DEAŞ olduğunu söyledi.

İzmir’de gerçekleştirilen ve iki gün süren “Din İstismarı İle Mücadele Programı” kapsamında İzmir’de, Din Görevlilerine yönelik Karabağlar Halkeğitim Merkezi,  Bergama Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonu, Ödemiş Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Sarayında konferanslar verilirken, Konak Kestane pazarı Camii, Bornova Hüseyin İsabey  Camii, Buca Yıkıkkemer Camii, Çiğli Çarşı Camii, Gaziemir Emir Sultan Camii’nde  halka yönelik Cuma Vaazları irad edildi.