25.05.2017

Çocuk Evlerinde Görev Yapan Personele Yönelik Eğitim Programı

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı çocuk ve sevgi evlerinde görevlendirilen kurumumuz personeline yönelik 23 Mayıs 2017 Salı günü İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda eğitim semineri verildi.

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim seminerine iki kurumdan çocuk evleri sorumluları ve din görevlileri katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay’ın açılış ve selamla konuşmalarının ardından seminerin birinci oturumunda Sosyal Hizmetle Uzmanı Banu Tuğan’ın “Korunmaya Muhtaç Çocuklar ” Sosyolog Süleyman Acer Ayman’ın “Korumaya Alınan Çocukların Psikososyal ve Zihinsel Özellikleri ” konulu sunumlarının ardından İkinci oturumda  İl Müdürü Yardımcısı Mustafa Çoban ve sunumlarını yapan uzmanlar katılımcıların sorularını cavaplandırdıktan sonra oturuma ara verildi.

Öğlenden sonraki oturumda Başkanlığımız tarafından görevlendirilen Keçiören Vaizi Hatice Kahyaoğlu “Etkinliklerle Değerler Eğitimi” konulu sunumu ve soru-cevap şeklinde devam eden program İl Müftü Yardımcısı Suzan Yıldırım başkanlığında ASP ve Din Görevlilerinin görev alanlarını taktim etmesiyle son buldu...