05.06.2017

Üniversite Öğrencileri ve Çoçuk Evlerine Yönelik "İftar Sofrası" Programı Düzenlendi...

İzmir İl Müftülüğü ve TDV İzmir Şubesi KAGEM (Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi) tarafından  toplumumuzun her kesiminin mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketinden yararlanmalarını temin etmek amacıyla İlimiz Müftülüğünce 02 Haziran 2017 Cuma günü Bornova Koleji’nde Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklara ve üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İftar sofrasına, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu,  Emekli Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nevzat Aşık, Yaşar Üniversitesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Öztürkoğlu, TDV İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Recep Yılmaz, Ali Kalaycı,  Gülnihal Eken,  Halis Güneş, İl Müftü Yardımcıları Veli Südütemiz, Suzan Yıldırım, Şakir Kırkız, Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Karabağlar İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Bayraklı İlçe Müftüsü DR. Bilal Doğan, Konak İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar Bornova Koleji Kurucu Temsilcisi Adnan Taş, İzmir TDV şubesi temsilcileri,  İl Müftülük personeli, çeşitli fakültelere devam eden öğrenciler ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Bornova Hüseyin İsabey Camii İmam Hatibi Hafız Hasan Küçük ’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ve Emekli Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nevzat Aşık’ ın selamlama konuşmalarıyla devam etti. Ardından çocuk evlerinde kalan öğrencilerimiz, davetlilere yemek duası yapıp,şiir ve ilahi dinletisi sundular.