10.07.2017

Emekli Vaiz'lerimizden Mehmet Ali Sula Hakkın Rahmetine Kavuştu...

Türkiye´nin değişik İlçelerinde Müftülük yapmış, emekli il vaizlerimizden ve Erzurum  İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın babası, Mehmet Ali Sula  İzmir’de vefat etti.

Bir asra yaklaşan ömrünü Kur'an yolunda, ilim, irfan yolunda harcayan, Hakk dostu, mümtaz insan emekli müftü, merhum Mehmet Ali Sula Hoca (09 Temmuz Pazar) günü İzmir Dokuz Eylül İlahiyat Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Ceneze namazına İzmir İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, çeşitli STK temsilcileri, ailesi ve tüm sevenleri katıltlı. Erzurum il Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından merhumun naaşı  defin işlemleri için  memleketi Trabzon Çaykara Sultan Murat Yaylası’na götürüldü.