10.08.2017

Bağımlılıkla Mücadele Semineri Yapıldı...

İlimizde uyuşturucu kullanım riskinin yüksek olduğu mahallelerde görev yapan personelimize yönelik 10/08/2017 Perşembe günü saat 14.30 da İl Müftülüğü Konferans Salonun‘da İl Emniyet Müdürlüğünün “Biz İzmiriz” Projesi kapsamında alanında uzman polisler tarafından bilgilendirme semineri yapıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun açılış konuşmasıyla devam etti.

Muslu konuşmasında; Madde bağımlılığının küresel bir sorun haline geldiğini, topyekûn mücadelenin gerekliliğini belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve İzmir İl Müftülüğü olarak sosyal sorumluluğuz çerçevesinde üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ifade etti. Emniyet Müdürlüğü’nün “Biz İzmiriz” Projesinin kıymetli bir proje olduğunu bu meyanda Müftülük olarak Din Görevlilerimiz aracılığı projeye destek vermeye devam edileceğini dile getirdi.

Seminer İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’den Bircan Birkan, Asayiş Şube’den Yahya Ağgül, Çocuk Şube’den Tolgahan ÖĞÜT, Kaçakçılık Şube’den Rıza Polat, Terörle Mücadele Şube’den Eroğlu’nun sunumları ile devam etti. Sunumlarda uyuşturucu satıcılarını akla gelmeyecek farklı yöntemlere başvurduğu görüldü.

Seminer iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.