10.10.2017

Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Bornova'da Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla 09 Ekim 2017 Pazartesi günü Bornova İlçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde İstişare Toplantısı düzenlendi.

İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU riyasetinde, İl Müftü Yardımcıları ve 30 İlçe Müftüsünün katılımıyla gerçekleşen toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancı’nın selamlama ve kısaca ilçeyle ilgili brifing sunumu ve Bornova Koleji Kurucu Temsilcisi Adnan Taş'ın  Bornova Kolejini tanıtımıyla  devam etti. İlimize yeni atanan Kemalpaşa İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç ve Çeşme İlçe Müftüsü Halil Kara’ya yeni görevlerinde başarı, iyi dilek ve temennilerinde bulunan İl Müftüsü Muslu, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi için birinci oturumu başlattı.

Öğle arasından sonraki oturumda ise Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu toplantıyı teşrif ettiler. Bornova Kaymakamı Gündoğan günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada toplantının Bornova'da yapılmasından dolayı memnuniyetini ifade etti. Akabinde İlimiz Bayındır İlçe Müftüsü iken Tokat Turhal ilçe Müftülüğüne atanan Mustafa Akdağ’a görevde bulunduğu süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı plaket  takdim edildi. Toplantı İzmir İl Müftülüğü, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesindeki görüşmelere devam edildi.

Toplantı iyi dilek temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.