09.12.2017

"Mevlid-i Nebi, Hz. Peygamber" Konulu Panel...

Hicri Takvimi esas alarak bu yıl ilk defa kutlanan ve Mevlit Kandilinin de içinde bulunduğu Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘in örnek şahsiyetinin işlenmesi amacıyla İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda 07 Aralık 2017 Perşembe günü saat 10.00 - 11.30 saatleri arasında 11 Metropol İlçe Müftüleri, İmam- Hatip ve Müezzin Kayyımlar için, 14.30 - 16.00 saatleri arasında Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik panel düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Şakir Kırkız’ın açılış konuşması ile başlayan panel; Uzman Vaiz Dr. Serpil Başar’ın başkanlığında Süleyman Tuğrul ve Şennur Balcı’nın Üsve-i Hasene-En Güzel Örnek, Yaşar Erkek ve Cihat Akkoyun’un Yaşayan Kur’ân: Hz. Peygamber (s.a.s), Hasan Akburak ve Ayşe Battal‘ın Mazlumlara Sığınak Olarak Hz. Peygamber (s.a.s),  Murat Öğütçü Gülsüm Çevik’in Yetim ve Eş ve Baba Olarak Hz. Peygamber (s.a.s) konulu sunumları ile devam etti. Program hediye takdimi ile sona erdi.