11.04.2018

Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Menderes İlçemizde Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Aylık mutat olan, İlçe Müftüleri toplantısı Menderes ilçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde, İl Müftü Vekili Muharrem Gül, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla 10 Nisan 2018 tarihinde  gerçekleştirildi.

İzmir İl Müftü Vekilimiz Muharrem Gül’ün başkanlığında gerçekleştirilen Nisan ayı İlçe Müftüleri toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Menderes İlçe Müftüsü Ömer Çoban’ın selamlama ve kısaca ilçeyle ilgili birifing sunumuyla devam etti.

Toplantı, İl Müftü V. Muharrem Gül’ün açılış konuşmasının ardından  genel gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlçe Müftülüklerimizce yürütülen etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşımından sonra "Cami içi ve Cami dışı din hizmetleri" ile geçtiğimiz günlerde Ankara Haymana’da gerçekleşen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısında alınan kararlar ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi alış verişi vb. konular görüşüldü.

Toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.