28.03.2017

Çaka Bey ve Şehitleri Anısına Mevlid Programı

İzmir Valiliği İl Kültür ve Turuzim Müdürlüğü'nün organize ettiği "İzmir'in Fethi Kutlamaları" kapsamında  İl Müftülüğü'nce İlimiz Selçuk İlçesi İsa Bey Camii'nde "Çaka Bey ve Şehitleri Anısına" 26 Mart 2017 Pazar gönü saat 11.00 da Mevlid Programı düzenlendi.

İzmir İl Müftü Yardımcısı Şakir Kırkız'ın da katıldığı programda, Selçuk Hacı Ali Tabak Camii İmam Hatibi Rıdvan Duran, Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş,Konak Hüsnü Ataberk Camii İmam Hatbi Muhammet Öztürk, Çiğli Çarşı Cami Müezzin Kayyımı Vedat Özarpacı, Bornova Emre Camii İmam Hatibi Bünyamin Alkan, Narlıdere Yeniköy Camii Müezzin Kayyımı Sinan Çakır ve Karabağlar Sinan Camii İmam Hatibi İhsan Çokyaşar Kur'an-ı Kerim tilaveti, kaside'ler ve mevlid-i şerif icra ettiler.

Program Selçuk Müftü Vekili Mustafa Akdağ'ın duasının ardından Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın günün anlam ve önemine ithafen yaptığı konuşma ile son buldu.