23.04.2017

Çocuklardan Çağrı: "Bana güvenli bir dünya bırak..."

İzmir İl Müftülüğü ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü Tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 22 Nisan 2017 cumartesi günü Narlıdere Huzurevi’nde "Çocuklardan Çağrı: Bana güvenli bir dünya bırak" temalı kutlu doğum haftası programı düzenlendi.
Programa  Vali yardımcısı sayın Cemil Özgür Öneği, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftü Yardımcısı Suzan Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay, Müdür Yardımcıları,  öğretmenler ve çocuk evlerinde kalan çocuklar ve Narlıdere Huzurevi sakinleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı "2017 Kutlu Doğum Haftası "Sinevizyonu gösterimi ile devam etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay ile İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu'nun selamlama konuşması yaptığı  program  çocuk evleri öğrencilerinin ilahi, şiir, drama ve mehter takımı gösterisiyle devam etti. Vali yardımcısı Cemil Özgür Öneği tarafından Programı hazırlamada emeği geçen Kuran kursu öğreticileri Betül Ars ile Nursema Ars'a tebrik plaketleri takdimi ve iyi dilek temennilerini  içeren bir konuşma yaptı. Çocukların gösterdiği performans, Huzurevi sakinlerine ve diğer davetlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.