23.04.2017

2017 Kutlu Doğum Haftası Kapanış Programı.

İzmir İl Müftülüğü,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Dernekler Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen   “Hz. Peygamber ve Güven Toplunu” temalı Kutlu Doğum Haftası programı, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 17:00’de Konak Camii avlusunda katkı ve katılım veren STK’lara Teşekkür belgesi takdim edilmesiyle son buldu.

İl Müftülüğümüzce 17 Nisan 2017 Pazartesi Sabancı Kültür Merkezinde açılış programını yaptığımız “Hz. Peygamber ve Güven Toplum temalı Kutlu doğum Haftası” Konak Cami avlusunda,  Valiliğimizin himayesinde İzmir İl Müftülüğü,  İl Dernekler Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 17-22 Nisan 2017 tarihleri arasında altı gün boyunca 17.00-19.00 saatleri aralığında bir dizi progaram ve etkinlik gerçekleştirdi. STK’larımızın katkı, katılım ve destek verdiği bu programlarda; mehter ilahi gruplarından sema gösterilerine kadar birçok canlı performanslara yer verildi ve gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunarak, imkânlar ölçüsünde hediye kitaplar dağıtıldı.

Hafta boyunca halkımızın yoğun ilgisiyle kutlanan program sağanak yağmura rağmen kapanış programınada büyük katılım sağladı.

Program sonrası katkı ve emeği olan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK temsilcilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı İzmir Vali Yardımcısı Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ, İl Dernekler Müdürü Turgay ESEN ve İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU tarafından Teşekkür belgeleri takdim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  İl Müftülüğü ve Bornova Koleji tarafından 2017 Kutlu Doğum programı çerçevesinde düzenlenen “Siyer-i Nebi Bilgi, Resim ve Kısa Film Yarışmaları” nın kazananları ile dereceye giren öğrencilerimize ödül ve hediyelerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.