01.05.2017

Sabah Namazı Buluşması...

İzmir İl Müftülüğü organizesinde Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile STK'ların desteğiyle Hisar Camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Din hizmetlerindeki verimliliği artırmak, halkımızdan gelen talep ve beklentilere cevap verebilmek, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak amacıyla 30 Nisan 2017 Pazar günü Hisar Camii’nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi. Kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, STK temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İzmir İl Müftü Yardımcısı Şakir Kırkız'ın sohbeti ile başlayıp sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat yapıldı. Konak Hüsnü Ataberk Camii İmam Hatbi Muhammet Öztürk, Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş, Çiğli Çarşı Cami Müezzin Kayyımı Vedat Özarpacı ve Karabağlar Sinan Camii İmam Hatibi İhsan Çokyaşar Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Kaside'ler eşliğinde duygu dolu anların yaşandığı  program Bursa Baş Vaizi Ahmet Arda’nın duası ve ikramla son buldu..