22.05.2017

Aile Haftası Programı...

2017 yılı Aile Haftası münasebetiyle toplumun temeli olan ailede sadakatin bir değer olarak varlığına dikkat çekmek, ahlaki değerlerin hayatımızdaki önemini gündeme taşımak amacıyla, 17.05.2017 Çarşamba günü saat 20:00’da Gaziemir Müftülüğü Konferans Salonunda “Sadakat ve Güven Bağlamında Aile” temalı panel düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Balçova Yeşil Camii İmam Hatibi Hafız Ahmet Yüksel’in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Akabinde İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığında panelistler oturumdaki yerlerini aldılar.

Panele İst. Üni. İlh. Fak. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tekin “Kur’an ve Sünnette Sadakat İlkeleri”. İst. Sebahattin Zaim Üni. Eğt. Fak. ABD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Latife Kabaklı Çimen “Gelenekten Günümüze Değişen ve Dönüşen Aile”. KKTC Lefke Avr. Üni. Sosyal Hiz. Böl. Öğr. Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemil Bülent Şen “Eşler Arası Sadakat ve Güven İlişkisinin Psiko-sosyal Temelleri” Konularını işlediler.

Panel  çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.