09.06.2017

"2017 yılı Ramazan Buluşmaları"

Başkanlığımız Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılı Ramazan ayında yurt çapında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla başkanlık bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapan personel tarafından Türkiye genelinde "Ramazan Buluşmaları" etkinlikleri düzenlendi.

Bu kapsamda Başkanlık Müşaviri Pof. Dr. Adnan Bülent Baloğlu, Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı Dr. Zafer Koç ve İstanbul Beykoz Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Muhammet Polat ilimizde görev yaptılar.

8-9-10 Haziran 2017 tarihlerinde üç gün süreyle Konak, Bornova, Karabağlar, Gaziemir, Buca, Narlıdere, Selçuk ve Çeşme ilçelerimizde vaaz ve irşat hizmetlerinin yanı sıra bazı ziyaretlerde bulunuldu. Belediye, STK ve ilçe müftülüklerinin düzenlemiş olduğu bazı iftarlarda vatandaşlarımızla buluşmalar gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız bu buluşmalar vesilesiyle başkanlığımıza ve görev yapan hocalarımıza teşekkürlerini ilettiler.