10.07.2017

Temmuz Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Tire'de yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi, İzmir İl Müftülüğü ile İlçe müftülükleri arasındaki koordinasyonun güçlendirilebilmesi, idari ve mesleki konularda bilgi alış verişinde bulunmak, gündemi değerlendirerek hizmette verimliliği artırmak, yapılan faaliyetleri ve alınan kararları değerlendirip uygulamak, buna bağlı olarak önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek faaliyetler konusunda bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü Tire İlçe Müftülüğünde, İlçe Müftüleri aylık istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı saat 10.00’da Bayraklı İlçe Müftüsü Dr. Bilal Doğan'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Tire İlçe Müftüsü Şaban Sadan’ın açılış konuşmasının ardından başlayan sabah oturumu,  İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlçe Müftülüklerimizce yürütülen etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşımından sonra "Cami içi ve Cami dışı din hizmetleri" ile "Yaz Kur’an Kursları" başlıklı gündem maddeleri ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi alış verişi vb. konuların görüşülmesinin akabinde birinci oturum sona erdi.

Öğle arasından sonra başlayan II. oturumda ise diğer gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi. Toplantı, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından temenni ve dileklerle son buldu.