11.07.2017

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı...

İzmir Valiliği, İzmir İl Müftülüğü ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü olarak 15 Temmuz Şehitlerini Anma, "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Vatan için, bayrak için şehadete yürüyen tüm şehitlerimiz anısına 11 Temmuz Salı günü İzmir\Konak Hisar Camiinde Öğle namazına müteakip Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve  Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Programa izmir Vali Yardımcısı Sayın Cemil Özgür Öneği, İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Aile Sosyal Politikalar Müdürü Nesim Tanğlay İl Müftü Yardımcıları Mehmet Tüfekçioğlu, Şakir Kırkız, Konak İlçe Müftüsü Hasan Hayri yaşar, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımız katıldı.

İlimizin çeşitli camii’lerinden gelen hocalarımızın okumuş okudukları Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i şeriflerden sonra İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu bütün Şehitlerimiz adına dua yaptı. Program İzmir Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yapılan ikramlarla son buldu.