13.09.2017

Eylül Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Karşıyaka'da Yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Aylık mutat olan, İlçe Müftüleri toplantısı Karşıyaka ilçe Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde, İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla 12 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

İzmir İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Karşıyaka İlçe Müftüsü Cahit Erhun'un selamlama ve kısaca ilçeyle ilgili brifing sunumuyla devam etti.

Toplantı İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun açılış konuşmasının ardından  genel gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Oturum sonunda toplantıya teşrif eden Karşıyaka  Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel, katılımcıları selamladıktan sonra toplantının Karşıyaka ilçesinde yapılmasından  dolayı memnuniyetini ifade ederek, istişare toplantıların önemli ve bir okadar da  gerekli olduğunu dile getirdi. İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu,  Sayın Kaymakama toplantıya teşriflerinden dolayı  teşekkür edip oturumu sonlandırdı.

Öğle arasından sonra başlayan II. oturumda ise diğer gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi. Toplantının sona ermesiyle İl Müftümüz Muslu, emekliye ayrılacak olan Karşıyaka  İlçe Müftüsü Cahit Erhun'a görevde bulunduğu süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı plaket  takdim etti.

Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu