12.12.2017

İzmir İl Müftülüğü tarafından her ay gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı DEÜ İlahiyat Fakültesinde yapıldı.

İzmir İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısı, bu ay 12 Aralık 2017 Salı günü DEÜ İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun  yanı sıra tüm İlçe Müftüleri, İl Müftü Yardımcıları ve toplantıya ev sahipliği yapan DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Hakkı Şah Yasdıman ile Dekan Yardımcıları katıldı.

Toplantı DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Hakkı Şah Yasdıman’ın açılış konuşması ile başlayıp İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun İlimize yeni atanan Dikili ilçe Müftüsü Şehabettin Karabay ve Bayındır İlçe Müftüsü Abdullah Karacan’a hizmetlerinde muvaffakiyetler dilemesiyle devam etti. İzmir İl Müftülüğü tarafından yürütülen Cami projeleri ve hizmet binaları hakkında sunum gerçekleştiren Muslu, İlçe Müftülüklerce gerçekleştirilen hizmetlerle alakalı bilgi alıp değerlendirmelerde bulundu.

Öğle arasından sonraki oturumda ise DEÜ Rektör V. Prof. Dr. Erdal ÇELİK toplantıyı teşrif ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. İl Müftülüğünün Dokuz Eylül Üniversitesi ile yaptığı protokol çerçevesindeki yapılan faaliyetler görüşülerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Toplantı iyi dilek temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.