10.01.2018

Ocak Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğünde Yapıldı...

İzmir İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısı, bu ay 09 Ocak 2018 Salı günü İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı öncesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Şen’in konuşmacı olarak katıldığı  “Aile Mutluluğunu Arttırmak İçin Tavsiye Edilen Uygulamalar” konulu seminer düzenlendi. İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu, eşleri ile beraber tüm İlçe Müftüleri ve 30 İlçe ADRB Koordinatörleri katıldı. Seminerin sonunda İl Müftümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Şen’e Plaket takdim etti. Davetlilerin salondan ayrılmasının akabininde, İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığında toplantıya geçildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, 2018 yılı Haç Umre organizasyonu, İl ve İlçelerde yürütülen Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Cami ve Kur'an Kursu Hizmetlerinin kalitesini arttırmak ve Cami Dışı Din Hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantı iyi dilek temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.