31.05.2018

Suriyeli Yetim Çocuklara Bayramlık Kıyafet ve Gıda Yardımı Yapıldı...

İzmir İl Müftülüğü ve TDV İzmir Şubesi olarak, Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi 350 Suriyeli aileye bayramlık kıyafet ile gıda yardımı yaptı.

Konak Geçici Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan, Konak İlçe Müftümüz Hasan Hayri Yaşar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün ve TDV İzmir Şubesi Temsilcileri katıldı.

İzmir İl Müftümüz Balkan, Çocuklarla tek, tek ilgilenip onlarla hasbihal etti. Yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Suriyeli Muhacir kardeşlerimiz, İl Müftümüz Balkan’a ve TDV izmir Şubesine teşekkür edip bol, bol dua ettiler. Ayrıca yapılan bu etkinlikten dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün , İl Müftümüze Suriyeli yetim çocuklar tarafından yapılan bir Tablo hediye etti.