05.07.2018

İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan, Kestanepazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Temel Atma Törenine Katıldı

İzmir İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan , Ege Bölgesi'nin çeşitli illerindeki Kur 'an kurslarında eğitim gören hafızlar için Bayraklı’da yapılacak olan Kestanepazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

Törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız ,İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, , STK temsilcileri, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, protokol konuşmalarının ardından İl Müftümüz Recep Şükrü Balkan tarafından yapılan dua ve temel atma ile son buldu.