Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Aliağa İlçe Müftülüğümüz öncülüğünde Filistinde mazlum kardeşlerimiz adına yardım kermesi düzenlendi. Kuran Kursu öğretici ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kermese Aliağalı hemşehrilerimiz tarafından yoğun katılım gerçekleşti.
Detay

Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Aliağalı hemşehrilerimizle sevgili peygamberimizin dünyayı teşriflerinin bu güzel haftasında konferanslar gerçekleştirdik.
Detay

Aliağalı hemşehrilerimizle Fatih Camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirdik. Kuran-ı Kerim tilaveti, İlahiler ve Kasidelerle, Zikir ve Duaların ardından cemaatimize yapılan ikramların ardından programımız nihayete ermiştir.
Detay

Aliağa İlçe Müftümüz Ramazan COŞKUN hafızlık eğitimine devam eden talebelerimzle bir araya geldi. Keyifli bir sohbet ortamı oluştu. Müftümüz öğrencilerimize hafızlığın önemini anlattı ve kendilerinin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu ifade etti.
Detay

İzmirde yapılan hafızlık yarışmasında İzmir birinciliğini kazanan Enes TOSUN kardeşimiz ve dereceye giren diğer hafızlarımIza İlçe Müftümüz Ramazan COŞKUN tarafından belgeleri teslim edilerek çeyrek altın ve çeşitli hediyerle ödüllendirildi.
Detay

Aliağa İlçe Müftülüğümüz olarak İftar ve Sahur programında BENGÜ TÜRK TV ekranlarında vatandaşlarımızla buluştuk.
Detay

İlçemize bağlı Yenişakran Hacı Tülay ÇOLAKOĞLU öğrencileri hafızlık belgelerini İlçe Müftümüz Ramazan ÇOŞKUNDAN aldı. Hafızlarımızla bir araya gelen Müftümüz onlara hafızlığın önemini ve değerini anlatan tavsiylerinin ardından belgerini takdim etti.