Aliağa Müftülüğü

30.07.2019

CAMİ, ÇOCUK VE AİLE BULUŞMA PROGRAMI

Aliağa İlçe Müftülüğü Cami, Çocuk ve Aile Buluşma Programı kapsamında 27 Temmuz 2019 tarihinde Fatih Camiinde  öğle namazına müteakiben İlçe Müftüsü Süleyman DEMİRYÜREK, Vaiz Erkan ŞENOĞLU, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri ve velilerimizin katılımıyla “Cami, Çocuk ve Aile Buluşmaları Programı” gerçekleştirilmiştir.

Program Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlçe Müftüsü Süleyman DEMİRYÜREK’in konuşması, Öğrenciler tarafından İlahiler okunması, Dua edilmesi ve program sonunda katılımcılara dondurma ve çeşitli ikramlar verilmiştir.

İlçe Müftüsü Süleyman DEMİRYÜREK konuşmalarında;

Çocuklarımızı bize emanet eden velilerimize, camilerimize Kur’an öğrenmeye gelen çocuklarımıza, bize emanet edilen çocukları ilmek ilmek işleyen hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Efendimiz “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen öğreteninizdir” buyurmuştur. Mahallemizde Kur’an Öğrenmeyen hiçbir çocuk kalmasın istiyorum.

Kuran okuyalım

Kur’an okutalım

Kur’an-ı anlayalım

Kur’an-ı yaşayalım

Kur’an’a sıkı sıkı sarılalım.

Çünkü o bizim dünya ve ukba hidayet rehberimizdir, huzur kaynağımızdır”