08.10.2019

Camiler ve din görevlileri haftası'n da İlçemiz Okulları'n da Camii ve Hayat Konulu konferans programları düzenledi.

Camiler ve din görevlileri haftası faaliyetleri kapsamında İlçemiz Şehit üsteğmen Cemil Canan İ.H.O, Göçbeyli İ.H.O, Ulubatlı İ.H.O, Akif Ersezgin Anadolu Lisesi, Bergama Kız Anadolu İ.H.L, Bergama Anadolu İ.H.L ve 14 Eylül Anadolu Lisesinde “Cami ve Hayat” konulu konferans programları düzenlenmiştir. Lise öğrencilerimize cami ve hayat konu eserin dağıtımı yapılmıştır. Katılım ve ilginin yoğun olduğu programların gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan, başta İlçe Müftümüz Hayrullah YAVUZ olmak üzere emeği geçen hocalarımıza ve Milli Eğitim camiasına teşekkür ederiz.