11.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansı D.İ.B. Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK’ın Katılımıyla Gerçekleşti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bornova Koleji Konferans Salonu’nda İlçe Müftülüğümüzce düzenlen program;İzmir İl Müftü Yardımcıları İlçe Müftüleri,Bornova ve Kemalpaşa İlçe Müftülüğü personeli ile Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bünyamin ALBAYRAK’ın katılımıyla gerçekleşti.

Program İlçemiz Ali Rıza Güven Camii İmam Hatibi Hasan KÜÇÜK’ün Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Mesut HARMANCI’nın selamlama ve açılış konuşmasıyla devam eden programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bünyamin ALBAYRAK tarafından verilen “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” konulu konferans ilgiyle takip edildi.

Başkanlığımız tarafından hazırlanan sinevizyon sunumunun ardından İl Müftü Yardımcısı Şakir KIRKIZ’ın Din Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Bünyamin ALBAYRAK’a buket takdimiyle program sona erdi.