19.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE ADLI ŞİİR YARIŞMASI

Müftülüğümüzce Bornova Kolejinde Şiir Yarışması Düzenlendi

Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  münasebetiyle Müftülüğümüzce Bornova Koleji Konferans Salonunda düzenlenen Şiir Yarışmasına İlçemiz Kaymakamı Sayın Fatih GENEL,  İlçe Müftüsü Sayın Mesut HARMANCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir KADIOĞLU, Okul Müdürleri, Müftülük Personeli, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program Sütçü Hacı Hasan Camii Müezzin Kayyımı Mustafa İŞBİLEN tarafından okunan Kur’an tilavetiyle başladı. Mehmet Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” adlı Şiiri öğrenciler tarafından heyecanla okundu. Yarışma sonucunda şiir okuma dalında Özel Bornova Koleji Fen  Lisesi öğrencisi Fahreddin ÖZGEN birinci oldu. Yarışma dereceye giren öğrencilere ödül takdimiyle sona erdi.