23.02.2017

Gaziemir Müftülüğü Konferans Salonunda Aile İçi İletişim Konulu Konferans Düzenlendi

16.02.2017 Perşembe günü saat 14:00’da Gaziemir Müftülüğü Konferans Salonunda  Aile İçi İletişim konulu konferans düzenlendi.

Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve Kur’an Kursu öğrencilerimize yönelik düzenlenen seminere Gaziemir İlçe Müftümüz Sn.Ekrem Saylam ve İlçemiz Aile ve Dini  Rehberlik Bürosu Vaizi Sn.Zeynep Bulut  katıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bayraklı Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Çocuk Gelişim Uzmanı  Selbinaz Güneş konu ile alakalı sunumunda; Aile tanımı ve aileyi oluşturan fertler, eşlerin birbiriyle olan iletişiminde yaşadıkları genel sıkıntılar ve çözüm önerileri, ebeveynlerin çocuklarıyla yaşadıkları iletişim sorunları ve çözüm önerilerinden bahsetti.

Program misafirlerimize Kur’an’ı Kerim hediyesi ile son buldu.