01.08.2019

'' CAMİ ÇOCUK VE AİLE BULUŞMASI ''

Ülke genelinde Diyanet İşleri Başkanlığı'mızca gerçekleştirmesi istenen '' Cami Çocuk ve Aile '' buluşması etkinliği Gaziemir İlçemizde başta Emir Sultan Camii ve İlçe genelindeki camilerimizde gerçekleştirildi. Faliyet kapsamında çocuklar aileleriyle birlikte camilerimize gelerek cami atmosferini birlikte tenessüf ettiler.

Emir Sultan Camimizde gerçekleştirilen Aile Çocuk etkinliği programı Kur'an tilavetiyle başlayıp İlçe Vaizi Mustafa AKKAYA'nın açış konuşmalarıyla devam etti. Birçok çocuğun özel beceri ve performansını ortaya koyduğu program, İlçemiz geneli katılım sağlayan vatandaşlarımızdan takdir aldı.

Program akabinde çocuklar cami müştemilatının tanıtımını İmam Hatip Ramazan YAVAŞ'tan dinlediler. Söz konusu buluşma dua ile sona erdi . Program sonunda çocuklara ikramda bulunuldu.