31.12.2019

'' YAYGIN DİN EĞİTİM DAİRE BAŞKANI SALİHA BİLGİÇ'İN KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ İLE BULUŞMA TOPLANTISI ''

Eğitim hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği arttırmaya yönelik bilgi alış-verişinde bulunmak üzere Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanımız Sn. Saliha BİLGİÇ hanımefendinin katılımıyla ilimiz metropol ilçe kur'an kurslarında görev yapan kur'an kursu öğreticilerimizle müftülüğümüz konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi.

Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanımızın sunumları akabinde kur'an kurslarında görev yapan öğreticilerimiz mahallinde tespit ettikleri eksikleri ve çözüm önerilerini sunmaları ile toplantı sona erdi. Toplantıya İl Müftü Yardımcımız Sn. Suzan Yıldırım, İlçe Müftümüz Zekeriya ÇALLI katıldılar.