05.10.2019

"Cami ve Hayat" Konulu Konferans

2019 Yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" konferansı İlçemiz Güzelbahçe Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İHL. Konferans Salonunda yapıldı.

Programa; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, İHL Okul Müdürü, Öğretmenler, din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri, müftülük personeli ve İHL öğrencileri katıldı. Yukarı Çarşı Cami İmam-Hatibi Halil KARATAŞ'ın Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan programın ardından,

Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Yusuf SAVURAN "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın hayırlara vesile olmasını niyaz ederek programa katılan din gönüllülerine ve davete icabet eden katılımcılara teşekkür etti.

Program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” sinevizyon gösteriminin ardından Seferihisar İlçe Müftümüz Kemal BAL tarafından “Cami ve Hayat” konulu konferansı sunarak program sona erdi.