24.07.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN VEKALETLE KURBAN KAMPANYASINA DESTEK

İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan vekâlet yolu ile kurban bağışına  katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Karabağlar Şube temsilcisi Özgür YILMAZ tarafından kampanya bağış makbuzu İlçe Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN'e takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen kampanya kapsamında kurban bağışında bulunan  İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN, vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında bu yılki Kurban bedellerinin “Yurt içinde 890 TL, yurt dışında ise 725 TL” olarak belirlendiğini hatırlatarak, vatandaşlarımızın TDV Karabağlar Şubemize gelerek kurban bağışında bulunabilecekleri gibi ayrıca 'www.tdv.org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden online bağış yapabileceklerini, bununla birlikte il ve ilçe müftülükleri, cami görevlileri, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılabileceklerini ifade ederek kurbanını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımızı TDV’ye bağışta bulunmaya davet etti.