29.08.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN FEYYAZ İDİN’E VEDA PROGRAMI

Karabağlar Müftümüz Sayın Feyyaz İDİN’in Gaziantep İli Şehitkâmil İlçesine Müftü olarak atanması sebebiyle bir uğurlama programı düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüzce Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa müftülük personeli katıldı. Program, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet Rüştü SARICAOĞLU hocamızın Kur'an tilaveti ile başladı.

Tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Sayın Müftümüz, “Görev sürem boyunca hiçbir personelimiz ile şahsi bir kırgınlığımız olmamıştır. Ama insanız; hata yapabiliriz. Bilerek hata yapmamaya, bilerek birilerinin kalbini kırmamaya, bilerek insanların gönlünü kırmamaya çalıştım. Üzerimde hakkı olan herkesten helallik diliyor, herkese hakkımı helal ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sayın Müftümüze, personelimiz adına İlçe Şube Müdürümüz ve Müftü Vekilimiz Murat AKKUŞ tarafından plaket takdim edildi.

Program, Sayın Müftümüzün Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd DAYHAN ve yönetim kurulu üyelerine yaptığı veda ziyareti ile sona erdi.

Müftülük personeli olarak, Hocamıza bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.