02.09.2019

İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA YEMEĞİ

İlçemiz Müftüsü iken Gaziantep İli Şehitkamil İlçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Feyyaz İDİN'e İlçe Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ  tarafından veda yemeği verildi. Yemeğe ilçemizde görev yapan bütün kurum amirleri katıldı.

İlçe Kaymakamı Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ  “Müftü bey görev adamıydı, disiplinliydi, işini ciddiyetle yapıyordu. Buna bizzat şahit oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz kendisinden razıyız. Şehitkamil ilçesinde yürüteceği görevinde de kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Müftümüz Feyyaz İDİN katılımlarından dolayı tüm kurum amirlerine kısa bir teşekkür konuşması yaptı. İlçe Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ, İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN’e ilçemizde yapmış olduğu hizmetler sebebiyle "Başarı Belgesi" takdim etti.