03.09.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ FEYYAZ İDİN İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISINDA VEDA ETTİ

İlçemiz Müftüsü iken Gaziantep İli Şehitkamil İlçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Feyyaz İDİN, İzmir İl Müftüsü Sayın Recep Şükrü BALKAN başkanlığında 02/09/2019 tarihinde Bayındır İlçesinde düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısında veda etti.

İzmir Müftüsü Sayın BALKAN konuşmasında “Karabağlar Müftümüzle yaklaşık 15 ay görev yaptık. Kendisine özverili, gayretli çalışmalarından ve özellikle hafız yatılı kurslarımıza sunmuş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehitkamil ilçesinde yürüteceği görevinde de kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Müftümüz Sayın İDİN'in helallik istediği konuşmasından sonra İzmir Müftümüz Sayın Recep Şükrü BALKAN hocamızın ilçe Müftümüze hediye takdim ile toplantı sona erdi.