04.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Merkez Abdullahağa Camii’nde “Cami ve Hayat” programı düzenlendi. Cuma namazı öncesi Din görevlilerimizce icra edilen Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile başlayan program, Karaburun İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN tarafından "Cami ve Hayat" konulu konuşma  ile devam etti. İlçe Müftüsü, konuşmasında "Camiler insanlarla,  insanlar camilerle hayat bulur.  Mü'min sevinci ve neşeyi camide arar.  Camilerin fiziksel yapılarının tezyin edilmesine ne kadar önem veriyorsak, camilerin içerisinde ilmi ve manevi faaliyetleri gerçekleştirmeye de en az o derece önem vermemiz gerekmektedir"  şeklinde sözlerine devam etti.  Program sonunda hafta içerisinde ilçe müftülüğümüzde görev yapan din görevlilerimiz tarafından okunan hatm-i şerifin duası yapıldı. Cuma namazından sonra cemaate ikramda bulunuldu.