07.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Belediyemizin ve Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde Kent Restoranda kahvaltılı bir kutlama programı düzenlendi.

Yapılan kahvaltıdan sonra İlçe Müftümüz İsa Gürler hafta dolayısıyla din görevlilerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da Müftümüz ve Din Görevlileriyle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Din Görevlilerinin ulvi bir görev yaptığını, her zaman ibadethanelerin emrinde olduğunu, çevrenin, doğanın korunması, temizlik gibi konularda halkımızı bilgilendirmenin, sözü dinlenilen kişiler olarak Din Görevlilerinin katkılarından çok mutlu olacağını belirtti ve Müftümüze teşekkür etti.

Kaymakam Ali Rıza Çalışır da, dinin doğru olarak anlatılması, insanların zararlı fikirlere kapılmaması hususunda Din Görevlilerimize görevler düştüğünü belirtti.

Daha sonra söz almak isteyen Din Görevlilerine söz verildi.Görevlilerimiz programı düzenleyen Müftümüze ve Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay'a,  teşriflerinden dolayı Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır Bey'e şükranlarını arzettiler.

Kutlama programına İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz de katıldı.