17.01.2018

Umrecilerimizi Kutsal Topraklara Uğurladık

Başkanlığımız 2018 yılı Umre Organizasyonu ile  Servisli 24 günlük umreye gitmek üzere İlçemiz Müftülüğüne kayıt yaptıran toplam 30 kişilik umreci gurubu Kur’an Kursu Öğreticimiz Esma BAKIR refakatinde 11.01.2018 Perşembe günü Saat:12.00 da Halilefendi Camiinde yapılan uğurlama töreni ile kutsal topraklara uğurlandı.

Halilefendi Camiinde soğuk havaya rağmen toplanan bay, bayan, genç, ihtiyar cemaate Umrenin faziletinden bahseden İlçe Müftümüz Nurullah SADIÇ, Umreye giden kardeşlerimize Mekke ve Medine ye ulaştıklarında Memleketimiz için Müslümanlar için ve tüm insanlık için bol bol dua etmeleri gerektiğini dile getirdi. Mukaddes mekânlara ulaşmanın insan için en büyük onur olacağını ifade eden Müftümüz mukaddes toprakların rahmetini, bereketini bu topraklara taşımanın çabası içerisinde olmalısınız diyerek umrecilere tavsiyelerde bulundu. Okunan Kur’an-ı Kerimin ve getirilen Salâvat-ı Şeriflerin ardından,  İlçe Müftümüzün yaptığı dua sonrası umreciler yakınları ile tek tek helalleşerek kutsal yolculuklarına başladılar.