06.08.2019

YAZ KUR’AN KURSU SEMİNERLERİ BİTTİ

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yürütülen “Biz Bir Aileyiz-Çocuk” projesi kapsamında İlçe Müftülüğümüze bağlı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilere yönelik başlayan “Mahremiyet Bilinci” , “Çevre Bilinci” , ve “Bağımlılıkla Mücadele” seminerleri 01.08.2019 tarihinde Merkez Osmaniye Camiinde, Merkez Ulu Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin de katıldığı  programla Kınık İlçe Müftülüğü ADRB üyesi Uzman İmam-Hatip M.Ali GÜDÜCÜ tarafından icra edilerek bitirilmiştir. Yaz Kur’an Kursu Seminerlerinin ilgili sorumlular tarafından başarılı bir şekilde uygulandığı ve Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinde olumlu izler bıraktığı takip edilmiştir. Benzer faaliyetlerin devamı ise verimliliği artıracaktır.