25.06.2019

Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 380 saatlik “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu” düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarında görev yapan Bayan Kur'an Kursu öğreticilerimiz için Salepçioğlu Camii altında bulunan KAGEM binasında,  Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 18.03.2019-24.06.2019  tarihleri arasında 380 saatlik  “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu”  düzenlendi.

Okul Öncesi Çocuk Gelişim ve Eğitim Kursuna katılan Kur’an Kursu Öğreticilerimizin yaptıkları çalışmalar 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde KAGEM sergi salonunda sergilendi. Konak Müftümüz Hasan Hayri YAŞAR açılan kursun öğreticilerimizin bilgi ve becerilerini arttırdığını, 4-6 Yaş Kur'an Kursunda görev alan Kur'an Kursu öğreticilerimizin öğrencilerine istifadesine sunacağı bir takım bilgi ve becerilerin olduğunu dile getirerek bu kursun tüm bayan öğreticilerimizin almasının faydalı olacağını ifade etti.

24 Haziran 2019 Pazartesi sona eren Kurs da görev alan Konak Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Gamze EZGİN’e  vermiş olduğu seminerden dolayı Konak Müftüsü ve  Türkiye Diyanet Vakfı Konak Şubesi Başkanı Hasan Hayri YAŞAR  Teşekkür Belgesi takdim etti.