13.10.2017

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Menemen Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak Camiler ve Din Görevlileri Haftası bağlamında ilçemizde bulunan Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Halide Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘nde Cami Şehir ve Medeniyet temalı seminer sunumları gerçekleştirildi.

Camilerin önemine vurgu yapan İlçe Müftümüz İsa SOLMAZ, medeniyetin beşiğinin camiler olduğunu belirtti.

Çağımız İnsanının Anlam Arayışında Caminin Yeri ve Önemi Melek ABADANOĞLU tarafından sunuldu. Öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen seminer sunumlarında Cami Şehir ve Estetik konusu Adem BOZYİĞİT, İslam Şehirlerine Kimlik Kazandıran Bir Unsur Olarak Cami başlığı Adem ÇETİN tarafından değerlendirildi.