​T.C. MENEMEN KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftümüz;

Mehmet SEVEN

İlçe Müftüsü

1973 Yılında Burdur Merkeze bağlı Büğdüz Kasabasında doğdu. İlkokulu Kasabasında tamamlayan Müftümüz, orta ve lise tahsilini Burdur İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1998 Yılında Ankara Üniversitesi İlâhiyât Fakültesinden mezun oldu. 2001 Yılında Burdur İl Vaizi olarak memuriyet hayatına başlayan Müftümüz, 2005 Yılında Konya Selçuk Eğitim Merkezi’nde ihtisas kursundan mezun oldu. Aynı yıl Alanya İlçe Vaizliği görevine atandı. 5 yıl Alanya İlçe Vaizliği görevini yürüttükten sonra 12 Mayıs 2010 tarihinde Erzurum ili Horasan İlçe Müftülüğüne  atandı.3 yıl Horasan müftülüğüne atandı. Ermenek Müftülüğünden ilçe müftülüğümüze atanan Sayın Müftümüze “ilçemize hoşgeldiniz” der, görevin de başarılar dileriz.