25.10.2017

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 2017 - 2018 UMRE KAYITLARI BAŞLADI

2017 - 2018 DÖNEMİ UMRE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak umre sezonunda da umre organizasyonumuzla vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yılların verdiği tecrübe ve kaliteli hizmet anlayışımız ile huzurlu sağlıklı ve güvenli bir umre organizasyonu için hizmete hazırız.

Vatandaşlarımızdan gelen talepler göz önünde bulundurularak Başkanlığımızca umre turları hazırlanmıştır.

• 3.465 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla, Otel, Yürüme Mesafeli, Servisli tip olmak üzere toplam 217 adet umre turumuz vardır.
  • Albaraka Türk Katılım Bankası ile Vakıf Katılım Bankası müşterilerine tüm umre turlarımız için masrafsız olarak 6  taksit imkanı sağlanmaktadır.
  • Tüm umre turlarımızda sabah ve akşam yemeği verilmekte olup, öğleyin kumanya verilecektir. Yürüme mesafeli ve servisli turlarda tabldot, otel tiplerde ise açık büfe şeklinde, uygulanmaktadır.
  • Umre kayıtlarımız başlamış olup, ilk umrecilerimizin 2017 yılı Kasım ayı başından itibaren Kutsal Topraklara uğurlanması planlanmaktadır.
  • Sömestr tatilinde de yürüme mesafeli ve servisli turlarda 11 günlük 4 adet turumuz vardır.
  • Üniversite öğrencilerimize yönelik 2150 TL den başlayan fiyatlarla 7 günlük 54 turumuz vardır
  • Ramazan ve Kudüs bağlantılı umre programımız ayrıca ilan edilecektir.

Umre kayıtları ve detaylı bilgi için vatandaşlarımızı Müftülüğümüze bekliyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ışığında Umre Organizasyonumuzun hayırlara vesile olmasını, Umre’ye gidecek vatandaşlarımızın da ibadet ve dualarının kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

İsa SOLMAZ

İlçe Müftüsü