09.05.2017

Mayıs Ayı İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı Urla'da yapıldı...

Din hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi, İzmir İl Müftülüğü ile İlçe müftülükleri arasındaki koordinasyonun güçlendirilebilmesi, idari ve mesleki konularda bilgi alış verişinde bulunmak, gündemi değerlendirerek hizmette verimliliği artırmak, yapılan faaliyetleri ve alınan kararları değerlendirip uygulamak, buna bağlı olarak önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek faaliyetler konusunda bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü Urla İlçe Müftülüğünde İlçe Müftüleri aylık mutat istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı saat 10.00’da Karaburun İlçe Müftüsü İbrahim Şentürk’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Urla İlçe Müftüsü Ali Ünal’ın selamlama konuşmasının akabininde İlimize yeni atanan Balçova ve Kınık İlçe Müftülerimize yeni görevlerinde başarı, iyi dilek ve temennilerin ardından İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2017 Yılında icra edilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri il geneli durum değerlendirilmesi ve 2017 Ramazan ayı boyunca Özel vaaz ve irşat ile yapılacak faaliyetler hakkında bilgi alış verişi vb. konular görüşüldü.

Toplantı, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından temenni ve dileklerle son buldu.