23.06.2017

Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik İftar Programı...

Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik 22 Haziran 2017 Perşembe akşamı Bornova Kolejinde iftar programı düzenlendi.

İftar sofrasına, İzmir Vali Yardımcıları Sayın Aydın Memük, Ahmet ali Barış, Sabahattin Kapucu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan, TDV Denetim Kurulu Başkanı Mazhar Bilgin, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Alb. Hasan Koçyiğit, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Albay Cengiz Fitöz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, bazı İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri,  İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İş Adamları, Şehit ve Gazi aileleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program iftarların açılmasının ardından Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancının duası akabininde “Ramazan Sinevizyonu" ve “TDV Tanıtım Filmi” ile devam etti.  İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu'nun günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın yansıra davetlilere katılımlarından ayrı, ayrı teşekkür edip yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi. Ardından selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan TDV Denetim Kurulu Başkanı Mazhar Bilgin davetlileri selamladıktan sonra Türkiye Diyanet Vakfının yapılmış ve yapılmakta olan yurtiçi ve yurtdışı faaliyetleri hakkında sunum yaptı. “Bornova Koleji Tanıtım Filminin ” ardından program sona erdi.