13.10.2017

Evde Palyatif Bakım Manevi Destek Semineri...

İl Müftülüğümüz ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında düzenlenen "Evde Sağlık Bakım Hizmetleri" protokolü kapsamında "Evde Palyatif Bakım Manevi Destek Ekibi" ne yönelik hizmet içi eğitim seminerinin dördüncüsü 11.10.2017 tarihinde İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda düzenledi.

Hastane Manevi Destek Uzmanı Ahmet Demir'in sunduğu program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun açılış konuşmasıyla devam etti. Muslu konuşmasında Hastane Manevi Destek ekibinde gönüllü  olarak hizmet eden din görevlilerine teşekkür etti. İlk Oturumda İKÇÜ SBBF Psikoloji ABD  Yard. Doç. Dr. Zümrüt Gedik, Danışmanlık Teknikleri ve Uygulaması başlığında, öğleden sonraki oturumda ise Uludağ İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi ABD' Doç. Dr. Ahmet Albayrak, Manevi Danışmanlıkta Empatik Yaklaşım başlıklarında birer sunum yaptılar. Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.