23.11.2017

Evde Palyatif Bakım Manevi Destek Semineri...

İl Müftülüğümüz ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında düzenlenen "Evde Sağlık Bakım Hizmetleri" protokolü kapsamında "Evde Palyatif Bakım Manevi Destek Ekibi" ne yönelik hizmet içi eğitim seminerinin beşincisi 23.11.2017 tarihinde İzmir İl Müftülüğü konferans salonunda düzenledi.

Uzman Vaiz Dr. Serpil Başar'ın sunuculuğunun yaptığı proğram,Konak Kestanepazarı Cami İmamı Sadık Daştan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, İl Müftü Yardımcısı Suzan Yıldırm bir açılış konuşması ile devam etti. Yıldırım konuşmasının sonunda,  bu alanda gönüllü olarak hizmet eden din görevlilerine teşekkür etti. İlk Oturumda İKÇÜ SBBF Psikoloji ABD'dan Yard. Doç. Dr. Zümrüt Gedik, Danışmanlık Teknikleri ve Uygulaması başlığında, öğleden sonraki oturumda Ankara İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi ABD'dan Prof. Dr. Öznur Özdoğan, Manevi Bakım Uygulamaları başlıklarında birer sunum yaptılar program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.