08.12.2017

Özbekistan Diyanet işleri Başkanlığı Heyetinden İl Müftülüğümüze Nezaket Ziyareti..

“İnanç Turizm ”ini geliştirime amacıyla İzmir’deki Turizm Fuarına katılan Özbekistan Diyanet İşleri Başkanlığı Heyeti İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’yu Makamında ziyaret ettiler.

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi için İlimize konuk olan Özbekistan Diyanet işleri Başkanlığı heyetinden Diyanet İşleri Başkanlığı/ Başkan Yardımcısı Utkır Hasanboyev Melıbayevıch, İslam Sivilazyon Merkezi ve Dış İlişkiler Başkanı Turakhodjaev Abduazımkhon Abdulazızovıch, Özbekistan Müslümanları İdaresi Vakfı Uzmanları Akhmedov Ikrom Baxtiyarovıch ve Khudayberdiev Farrukh Amankeldiyevich İzmir İl Müftülüğünü ziyaret edip, misafir perverliğinden dolayı İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu’ya teşekkür edip karşılıklı bilgi alış verişi ve çeşitli istişarelerde bulundular.