15.02.2018

İlimiz Geneli Personel Toplantıları...

İlimiz genelinde görevli personelle hizmette verimliliği artırmak, mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, görevlilerimizin kurumsal aidiyetini, moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla   İl Müftülüğümüzce gerçekleştirilen faaliyetlerle diğer iş ve işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla, personel toplantıları düzenlendi.

06-12 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen bölgesel toplantılara, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse ve İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Personel buluşmaları, 06 Şubat 2018 Salı saat 10:00'da Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi, 07 Şubat 2018 Çarşamba 10.00 Ödemiş Belediye Düğün Salonu, öğleden sonra saat 14:30’da Torbalı (B.K.M) Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu, 08 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10:00'da Bergama Bergamalı Kadri Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu, öğleden sonra saat 14:30'da Torbalı Şehit Hakan Anadolu Gülşen İ.H.L.Konferans Salonu, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 15.00’te Balçova Termal Otel Kardelen Salonunda çevre ilçelerdeki personelin de katılımlarıyla gerçekleşti.

İl geneli tüm personelin katıldığı toplantılarda İl Müftümüz Prof. Dr. Ramazan Muslu, İlimiz Müftülüğünce 2013-2018 yılları arasında yapılan faaliyetler kapsamında, Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri ve yapımı devam eden hizmet binaları ile büyük Camii İnşaatları hakkında personele bilgi verdi.